Könyvelés

Tisztelt Leendő Ügyfelünk!

 

Üdvözöljük a R. É. S. - Könyvelőiroda weblapján.

 

A R. É. S. Bt-t magyar magánszemélyek alapították 1997-ben, eleinte kizárólag kereskedelmi céllal, későbbiekben kibővítették a tevékenységet a számviteli tevékenységre. 2003 óta kizárólag könyveléssel foglalkozó társaságunk eleinte kisebb családi vállalkozásokra specializálódott, de az utóbbi években nagyobb, belföldi tulajdonú gazdasági társaságok könyvelésével bővítettük ügyfélkörünket.

Ügyfeleinknek ingyenes adótanácsadást, adómegtakarítási ötleteket nyújtunk. Alapvető célunk, hogy Ön minél kevesebb adót fizessen, természetesen törvényes kereteken belül.

 


 

Amit csak mi kínálunk:

 

Szemben más könyvelőirodákkal, mi nem számolunk fel külön díjazást a számviteli politika, illetve egyéb szabályzatok elkészítéséért, nincs külön konzultációs díj, velünk bármikor egyeztethet díjmentesen adómegtakarítási és egyéb, a vállalkozásának gazdasági ügyeivel kapcsolatban.

 

Cégalapítással, átalakulással, végelszámolással kapcsolatos tanácsadás és ügyintézés:
Induló és változások előtt álló társaságok, szervezetek adminisztratív és jogi támogatása az adózás, ügyvitel és számvitel területein.

Szoros együttműködésünk van nagy múltra visszatekintő, gazdasági jogra specializálódott ügyvédi irodával, így cégalapítás, társasági jog, egyéb gazdasági ügyek intézésében is tudunk segítséget nyújtani.

 

Amennyiben Önnek fontos a saját és munkavállalóinak jövője szempontjából a cége könyvelésének biztos alapokon és megbízható kézben tudása, kérem keressen fel minket, hogy egy konzultáció keretében személyesen megbeszélhessünk, hogy mi a legjobb Önnek!

 

Tagi kölcsönnel kapcsolatos „problémái” vannak? Illeték, adó- és járulékmentes megoldásokat kínálunk, (tagi kölcsön összegétől függően) természetesen a könyvelési díj ezen segítségeket is magában foglalja, semmiféle plusz költség nem merül fel a szakmai segítségnyújtásunkkal kapcsolatban a vállalkozásánál.

______________________________________________________________________

 

Minden évben elmondjuk és lassan közhely lesz, de mit tegyünk ha továbbra is igaz. Idén is - minden ellentétes próbálkozás ellenére - tovább bonyolódik az adórendszer. Alapvetően fontos adózási elvek, adókulcsok, korábban már elfogadott, de hatályba nem lépett jogszabályhelyek változnak szinte már teljesen követhetetlenül. Lerövidült a kihirdetés és hatályba léptetés közötti minimális időszak, tovább nehezítve az időben történő felkészülést. Emellett majdhogynem értelmetlen eredeti törvényjavaslatról beszélni, amikor az egyébként már abban is nyomasztó mennyiségű, mintegy 130 oldalnyi változást több száz módosító indítvánnyal terhelnek meg az utolsó pillanatokban is, ami végeredményben 40 törvény, 260 oldalnyi adóváltozását eredményezte, tehát az eredeti mennyiség majd’ dupláját.

 

Tisztelettel:

 

Szepesi Zoltán

cégvezető